Når I har brug for engelsk og dansk undervisning
Når I har brug for <B>Velkommen til HSundervisning v. lærer Helen Staffeldt</B>

Velkommen til HSundervisning v. lærer Helen Staffeldt
Undervisning i engelsk og dansk tilbydes til voksne, unge og børn i en venlig og afslappet atmosfære.

På baggrund af stor og bred erfaring inden for undervisning af såvel børn som unge og voksne og i mange forskellige slags sammenhænge tilpasser jeg undervisningen til behov og formål.

Og uanset undervisningens indhold og ramme er du altid garanteret en professionel behandling i et samarbejde med en underviser, som vægter tillid og respekt i relationen mellem mennesker højt.


Undervisningen kan være individuel, parvis eller i en mindre gruppe. Den finder oftest sted hos mig men kan i særlige tilfælde foregå hos jer i eget hjem eller på arbejdspladsen.


Er der eksempelvis brug for:

- Et sideløbende forløb til den daglige undervisning, når denne ikke er tilstrækkelig, eller hvis der er behov for et løft?
- Undervisning i engelsk i forbindelse med arbejdspladsen pga. øgede internationale kontakter?
-Et ønske om at forbedre dit sprog, måske fordi du skal have besøg af engelsksprogede gæster eller selv skal rejse til udlandet?
- Hjælp til at blive en mere sikker læser?
- Brug for mere end lektiehjælp?

Kontakt mig og lad os mødes til en indledende og uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan finde ud af, hvad du, dit barn eller dit firma har brug for.

Når I har brug for <B>Velkommen til HSundervisning v. lærer Helen Staffeldt</B>

Min undervisning tilpasses til den enkeltes behov, og derfor mærkes hurtigt resultater og udvikling.
Læs hvad nogle af mine tidligere elever synes om forløbet:


Kunderne siger
"Jeg synes undervisningsmåden var god, Helen tilpassede det vi lavede til mit niveau, men stadig så jeg blev udfordret. Og jeg er gået fra næsten ikke at kunne sige en sætning på engelsk til at kunne føre en samtale."
Trine, Hedehusene
"Jonas er blevet meget mere sikker og har fået en større interesse for faget. Tusinde tak for hjælpen"
Rita, mor til Jonas, Gundsømagle
"Helen fornemmer hurtigt niveauet og udviser respekt og empati for den enkelte. Undervisningen foregår roligt og koncentreret, og der er altid ros at hente. Jeg går altid derfra i godt humør! Helen har virkelig givet mig troen på, at jeg kan blive dygtig nok til at starte på min drømmeuddannelse, hvor en del af den er på engelsk".
Camilla, Ringsted
"Jeg føler jeg har fået rigtig meget ud af at komme en gang ugentlig. Det allervigtigste for mig er at jeg har fået lyst og mod på at tale engelsk."
Kristina, Roskilde
"Jeg er ikke længere usikker på at tale engelsk på mit arbejde. Det er virkelig dejligt."
Hanne, Køge
"Meget dejligt lyttende og forstående underviser, og jeg har fået større selvtillid, ved nu at jeg godt kan"
Lone, Ølstykke
"I en periode over tre og en halv måned er vi igen blevet fortrolige med sproget ved bl.a. at arbejde med tekster, har fået sat nogle grammatiske regler på plads samt øvet nogle af de situationer, vi kan komme ud for i vores job."
Lone, Mette, Randi, og Connie, Høje Tåstrup
"Emil synes selv at han er blevet bedre og mere sikker i skolen, og vi kan se at det går godt med de tekster han nu læser."
Emils forældre, Karlslunde
"Johannes er på 3 måneder blevet bedre til at stave, og som ekstra gevinst er hans selvtillid i skolen steget, så han nu tør skrive til gruppearbejde og fremlægge for klassen."
Linda, mor til Johannes, Roskilde
"Jeg synes det har hjulpet mig meget i engelsk, Helen er meget børnevenlig og sjov.Jeg havde forestillet noget andet, men det her var bedre.
Amalie, Lejre
"Godt med meget dialog i undervisningen og at tage afsæt i personlige emner, så det har effekt af at være autentiske samtaler. Helen er rigtig god til at motivere, og give både ros og rettelser."
Lisbeth, Roskilde

HSundervisning v/ Helen Staffeldt Voxeværket, Københavnsvej 81 4000 Roskilde Tlf: 2084 2971 hs@hsundervisning.dk
Web design © BEware 2016